eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Wat doet Your Business Online specialist in Facebook Marketing?

Facebook-marketing-strategie-nederlandAnno 2015 kan niemand meer om Facebook heen. Social media hebben zich een permanente plaats verworven in het digitale landschap: miljoenen gebruikers hanteren het platform voor onder meer het delen van filmpjes, afbeeldingen en teksten. Als bedrijf zijnde lijk je wel gek om hier geen gebruik van te maken. Bovendien kunnen jouw producten een echte aanvulling zijn op de gebruikservaring, mede doordat Facebook de optie open laat om doelgroepen exact te segmenteren op je eigen wensen en voorkeuren. Maak daarbij gebruik van de diensten van Your Business Online specialist in Facebook Marketing. Wij maken van jouw digitale campagne een succes door onze kennis toe te passen op de vele opties die Facebook biedt. Kijk op www.YourBusinessOnline.nl voor méér informatie.

Facebook-marketing1-300x90 Facebook-marketing-strategie-300x90Wat doet Your Business Online specialist in Facebook Marketing?

Your Business Online specialist in Facebook Marketing is verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van advertentiecampagnes via social media-kanalen als Facebook. Ten slotte bieden deze platformen zoveel verschillende mogelijkheden dat het soms moeilijk is om knopen door te hakken en keuzes te maken. Zo biedt Facebook de mogelijkheid om klanten en potentiële klanten op verschillende manieren te benaderen. Je kunt adverteren door midden van gesponsorde content, maar ook middels diverse banners op verschillende plaatsen in de timeline. Alles draait om segmentatie: hoe geef je aan naar welke doelgroep je op zoek bent? Hier kan Your Business Online bij helpen: we zijn niet voor niets de specialist op het gebied van marketing via social media.