eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Lokale seo voor de zelfstandig ondernemer

logo-regiopromotor

imagesAls zelfstandig ondernemer moet je aan heel veel verschillende dingen denken. Het internet en websites zijn tegenwoordig heel belangrijk maar dit wordt niet altijd goed gebruikt. Er wordt vaak gedacht dat alleen al het hebben van een website goed is voor een bedrijf, maar dit is ingewikkelder dan er vaak wordt gedacht. Een website moet natuurlijk hoog in google scoren om opgemerkt te worden en dit kan gedaan worden door lokale seo.

Seo

Search engine optimization houdt in dat er aanpassingen aan een website worden gedaan zodat deze beter gevonden kan worden. Bij een bedrijf als Regiopromotor wordt zo’n dienst als lokale seo aangeboden. Vaak wordt er in het begin een analyse gemaakt om te kijken wat er allemaal wel goed is aan een website en wat de zwakkepunten zijn. Aan de hand van zo’n analyse wordt een website verbeterd.

seoHet is natuurlijk van groot belang dat je website op de eerste pagina van een zoekmachine terecht komt, omdat de klanten naar een product of dienst zoeken en dus al actief opzoek zijn. Doordat je website dus hoger staat krijg je daardoor ook meer bezoekers.

Niet duur

Het klinkt allemaal heel erg duur maar het valt vaak wel mee. Bij Regiopromotor kunnen de kosten zelfs onder de 100 euro per maand zitten. Ze werken ook op ‘no cure, no pay’ basis, omdat ze zoveel vertrouwen hebben in hun diensten. Dus als het geen effect heeft dan hoeft er ook niks betaald te worden en dit is dus ideaal voor een zelfstandig ondernemer.

Mocht je opzoek zijn naar zoiets of wil je meer informatie neem dan contact op met Regiopromotor of vraag een gratis website analyse aan om de mogelijkheden te bespreken en om te kijken of dit iets voor jou is.