eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

De kracht van een seo audit

seo audit

Een goed geoptimaliseerde website is erg belangrijk, wanneer jouw website niet helemaal geoptimaliseerd is of erg slecht werkt kan dit te maken hebben met een hoop verschillende dingen. Hoe slechter jouw website is geoptimaliseerd hoe slechter je ook vindbaar bent online via een zoekopdracht. Aan d e hand van een seo audit kan jij erachter komen hoe het nou zit met jouw website op het gebied van seo, in veel gevallen kan je deze audit installeren, vervolgens gaan deze audits aan het werk en komt er een uitslag uit. Je kan dit dan ook een beetje zien als een soort van check voor jouw website aangezien je hierdoor aan het werk kan met het aanpassen en zo dus je website beter optimaliseert voor google maar ook voor jouw klant. In veel gevallen het een goed geoptimaliseerde pagina ook korte laadtijden en werkt de website in het algemeen gewoon beter. 

Waarom seo?

Seo is dus erg belangrijk, maar waarom is het eigenlijk zo belangrijk? Je kan er natuurlijk voor kiezen om niks te doen aan seo, wanneer jij niet veel waarde hecht aan bezoekers en het jou niet uitmaakt dat mensen je niet kunne vinden hoeft dit ook niet. In veel gevallen willen mensen wel dat ze goed vindbaar zijn aangezien dit ook meer bezoekers oplevert en eventueel dus ook meer klanten, aan de hand van een seo audit kan jij hogerop een bepaalde zoekopdracht komen, hoe hoger op jij staat des te meer bezoekers je dan ook zou krijgen. Een goed geoptimaliseerde website werkt ook beter met bijvoorbeeld een adwords campagne op google. 

Verschillende audits 

Er zijn verschillende websites waar je terecht kan voor een seo audit, elke audit verschilt een beetje van elkaar en je hebt dan ook voor verschillende doeleinden dan ook verschillende audits. Er zijn een paar die erg populair zijn en er wordt dan ook aangeraden om deze hoe dan ook te gebruiken aangezien die een basis seo implementeren die goed zijn voor elke website. In sommige gevallen kan deze tool het ook gelijk voor je aanpassen, hierdoor heb je er zelf weinig werk aan en doet de audit eigenlijk alles voor jou. 

Iets voor jou?

Heb jij dit nou gelezen en wil jij ook werken aan de voor jouw website? Neem dan eens een kijkje naar en seo audit, veel kan je gratis proberen of zijn in het algemeen gratis, hierdoor kan je er goed mee oefenen en hoef je er niet gelijk geld aan uit te geven. Welke soort website het ook is, seo kan je op elke website te passen. Het maakt dus niet uit of het een blog, bedrijfswebsite of iets geheel anders is.