eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Kies voor een goedkope refurbished iPhone bij MaxFix

Refurbished iPhone

Heeft u altijd al een iPhone willen hebben, maar vindt u de toestellen momenteel te duur? In dat geval kan een refurbished iPhone het overwegen waard zijn. Op internet vindt u verschillende partijen die dit type iPhone te koop aanbieden. In dit artikel vertellen we u meer over hetgeen een refurbished iPhone is, de voor- en nadelen van dit type iPhone ten opzichte van een iPhone die u via uw provider koopt, enzovoorts. De afgelopen jaren is de populariteit van een refurbished iPhone sterk toegenomen. Mede doordat u zeker weet, dat het model goed onderhouden is.

Garantie

Werking van een refurbished iPhone

Wanneer u voor een refurbished iPhone koopt, kiest u in feite voor een tweedehands iPhone. Een belangrijk verschil met een tweedehands iPhone die u bijvoorbeeld op Marktplaats koopt, is dat deze iPhones zijn nagekeken door een reparateur. Kritieke onderdelen, zoals de accu en verschillende knoppen aan het toestel, kunnen hierbij vervangen zijn. Zo weet u zeker, dat u het toestel nog enige jaren kunt blijven gebruiken.

Houd er echter rekening mee, dat er kleine beschadigingen aan het toestel kunnen zitten. Denk aan minutieuze krasjes op het scherm of de behuizing van het toestel. Door een hoesje te gebruiken zult u deze echter nauwelijks nog zien.

Reparatie

Voor- en nadelen van dit type product

Een refurbished iPhone kan als nadeel hebben, dat u niet het nieuwste model heeft. Ook krijgt u vaak maar een jaar garantie, in plaats van de twee jaar die u bij een nieuwe Apple product krijgt. Belangrijk voordeel aan dit type product is echter, dat de prijs van een refurbished iPhone veel lager ligt. Daarbij is het model nagekeken en volledig gereset, waardoor u geen sporen van een vorige gebruiker zal vinden. Wel zo’n prettig idee! Kijk eens in webwinkels met refurbished iPhones, om te zien welke voordelen dit product u biedt.