eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Telefoon reparatie Arnhem repareerde mijn telefoon na een geweldige week vakantie

In de afgelopen herfstvakantie ben ik er met mijn ouders is een keertje op uit gegaan. Ik doe dit niet vaak maar mijn ouders deden een aantrekkelijk voorstel. Het was voorstel was namelijk dat we een week in een all inclusive hotel zouden verblijven in de Ardennen en dat ik 2 vrienden mee mocht nemen. Met dat voorstel ging ik gelijk akkoord. Ik had ten slotte toch niks beters te doen en ik kon er ook nog eens 2 vrienden blij mee maken.  

Verloor het overzicht

Toen de week eenmaal was aangebroken stapte we in de auto richting het hotel. We hebben in het hotel gelijk een topavond gehad. Zo gingen ik en mijn 2 vrienden lekker wat drankjes doen in de bar en daarna zijn we nog naar een plaatselijke discotheek gegaan. Dit hebben we nog een paar keer vaker gedaan die week. Maar omdat ik op de laatste dag erg dronken was, verloor ik een beetje het overzicht waardoor ik mijn telefoon zomaar uit mijn handen liet vallen. Met als gevolg dat het scherm van de telefoon het had begeven. Ik baalde er op dat moment niet zo heel erg van want ik had het al te leuk met mezelf.

Daily Phone

Duur van de reparatie vrij kort bij telefoon reparatie Arnhem

Toen ik de volgende ochtend wakker werd, baalde ik er wel van. Gelukkig gingen we die dag ook naar huis toe en kon ik dus die middag nog mijn telefoon repareren. Ik heb mijn telefoon die middag laten repareren bij telefoon reparatie Arnhem. Toen ik bij telefoon reparatie Arnhem binnenstapte, werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan. Ik deed mijn verhaal en ze vertelde me dat ze gelijk konden beginnen aan de reparatie. Bij Telefoon reparatie Arnhem was mijn telefoon al binnen een half uur gemaakt en de prijs viel behoorlijk mee. Dat was weer een meevaller. Desondanks de val van de telefoon heb ik toch een vakantie gehad voor in de boeken.