eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Nieuwe Samsung toch sneller stuk dan gedacht

Sinds 2 maanden ben ik eigenaar van de nieuwe Samsung ,,,,. Een dure telefoon maar ook een telefoon met een verhaal. Deze telefoon beschikt over zoveel functies dat je ze eigenlijk allemaal geen eens kan onthouden. Zelf onthoud ik de meeste functies wel. Ook gebruik ik ze regelmatig. Naast de vele functies is de telefoon ook nog eens razendsnel. Ik vind dat vooral fijn omdat mijn vorige telefoon heel erg sloom was. Ik kocht deze telefoon namelijk omdat ik van de sloomheid af wilde.

Ik zocht een telefoonzaak op

Alleen gebeurde er vorig week dan toch iets onverwachts. De telefoon liep een aantal keren flink vast en toen ik de telefoon opstartte waren een groot deel van mijn bestanden weg. Ik baalde er enorm van en snapte vooral niet hoe het kon gebeuren. Ik had de telefoon pas nieuw dus ik keek er raar van op. Nadat ik de problemen had geconstateerd, zocht ik gelijk een telefoonzaak op. Ik was toevallig toch in de buurt van de stad dus ik parkeerde de auto en liep het centrum in. Na heel eventjes lopen kwam ik uiteindelijk bij Samsung reparatie Arnhem uit. Hier werd ik vriendelijk geholpen.

Een software herstel-reparatie was de oplossing

De medewerkers van Samsung reparatie snapte zelf ook niet zoveel van het probleem dus er vond even een overleg plaats. Uiteindelijk kwam het er op neer dat mijn telefoon aan een software herstel-reparatie moest ondergaan. Dit vertelde de medewerkers. Het herstel ging ongeveer een uurtje duren. Uiteindelijk was dit niet het geval want ik kon mijn telefoon al na een half uur ophalen bij Samsung reparatie Arnhem. De telefoon werkte weer zoals eerst en volgens de medewerkers zouden de storingen niet zo snel meer gaan plaatsvinden. De bestanden die verloren waren stonden gelukkig nog op Dropbox vertelde de medewerkers. Dat was een groot voordeel want er stonden belangrijke bestanden tussen van mijn werk.