eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Facebook adverteren bij ZEO maakte het verschil

Facebook adverteren bij ZEO is een aanrader en daarom laat ik dit bericht achter op mijn site. We kunnen als ondernemer wel wat tips en hulp gebruiken toch? Daarom verwijs ik je zeker even naar de website van ZEO om te zien wat ik bedoel. Ik ben geattendeerd door goede vrienden van mij waarmee ik geregeld ervaringen mee deel. Toen wij het laatst over adverteren en reclame hadden kwamen zij met het goede idee aan om dit eens uit te besteden aan dit bedrijf omdat dit hen een hoop nieuwe klanten heeft gebracht. Tja, dat klinkt je natuurlijk altijd als muziek in de oren.

Wat een groot verschil!

Facebook adverteren bij ZEO is dus niet alleen voor de reclame maar ook voor naamsbekendheid en de advertenties die continue op to date worden gehouden door een professional. Dit zijn allerlei belangrijke zaken die je nu eenmaal niet zelf zo snel voor elkaar kunt krijgen. Bovendien heb ik hier niet eens de tijd voor, en wat is er nu prettiger dan hier het juiste bureau voor in te kunnen schakelen. Eenmaal aan de gang te zijn met allerlei andere zaken waar in die tussentijd hard door ZEO werd gewerkt aan mijn Facebookpagina, merkte ik eigenlijk van de een op de andere dag dat ik in een versnelde stroom kwam. De berichten die ik binnen kreeg na aanleiding van Facebook, werden al snel verdubbelt. En dit was nog maar het begin. Mijn kennis heb ik gebeld en verteld hoe blij ik ben met deze erg goede tip! Voor de lezer van mijn blog, bij deze!