eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Administratiekantoor zzp voor zzpers heel geschikt

1 Ik ga het vandaag hebben over Administratiekantoor zzpIk werk zelf in een klein kantoor en ben net begonnen aan mijn eigen eenmanszaak ook wel zzp. Ik merk dat het met mijn product goed gaat, sinds de productlancering is er een stijgende lijn. Dit betekent wel dat het drukker wordt en ik meer moet doen aan administratie. Ik was al een beetje aan het zoeken hoe ik dit het beste kon oplossen. Een vaste kracht is duur en moeilijk te krijgen op basis van ervaring. Een stagiaire of net afgestudeerden vind ik nog niet handig om aan te nemen, omdat het financiële plaatje van mijn bedrijf eerst echt rond moet zijn, omdat ik zelf ook begin heb ik liever iemand die al jaren lang ervaring heeft.

Rond zoeken.2

Ik zat er op een gegeven moment er een beetje tegen aan te hikken, stelde het uit maar de administratie werd alleen maar groter. Zo groot dat ik het op een dag niet meer bij kon houden, het werd echt te veel. Per toeval kwam ik een keer binnen bij Administratiekantoor zzp, ik moest toevallig in die straat zijn en kwam het bedrijf dus tegen. Ik sprak de baas en al gauw vertelde hij over zijn diensten, zeer interessant dus heb gelijk een afspraak gemaakt.

Een goed bedrijf!

Ik heb geluk gehad, want het administratiekantoor was precies wat ik nodig had. Zij gaan per opdracht aan de slag met bedrijven, ze kunnen de gehele administratie regelen, van boekhouding tot factureren. Ik heb nu iemand van dat administratiekantoor in dienst die mij helpt met dingen die geregeld moeten worden heel fijn!