eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

De keuken op kantoor financieren?

geld lenen voor keuken

Mijn vader heeft al jaren een eigen zaak. Ik kom daar als van kinds af aan en weet niet beter dan dat we met zijn allen daar gezellig eten. Wij hadden daar altijd een grote koffie kamer en aten daar met alle assistenten. Helaas; was het wel altijd koud eten, daar er geen echte keuken was. Toen er een magnetron kwam waren we heel blij en konden we bij vergaderingen ook zelf meegebracht warm eten opwarmen. Toen mijn vader met zijn bedrijf ging verhuizen en er een echte keuken kwam met vaatwasser fornuis en dergelijke zag ik de voordelen.

geld lenen voor keuken

Wat zijn de voordelen van een keuken op kantoor?

Veel mensen zeggen tegen mij dat het een overbodige luxe is zo’n keuken op kantoor. Ik vind zelf van niet het heeft veel voordelen zoals:

  • Je kunt zelf je eten opwarmen.
  • Je kunt etentjes organiseren met je collega’s.
  • Samen koken en eten is gezellig.
  • Je kunt gezondere voeding klaar maken.
  • Jij en je collega’s zullen gezonder eten.

Hoe financieer je een keuken voorop kantoor?

Nu je de voordelen van een keuken op kantoor weet is het nog maar een kwestie van een keuken aanschaffen. Helaas; kost mooie keuken veel geld. Wil jij een goede keuken? Ga dan geld lenen voor keuken op kantoor. Zo lastig is het niet en als je de juiste kanalen weet kun je geld lenen voor keuken op kantoor zonder al te veel tramalant.

Je kunt ervoor kiezen om naar een bank te gaan. Geld lenen van familie en of vrienden is wellicht mogelijk. Al kun je er ook voor kiezen om de winst die je maakt met je bedrijf te investeren in een goede keuken voor op kantoor. Daarnaast is het mogelijk om het eventueel mee te financieren als je een verbouwing gaat houden of een nieuw pand koopt.

Vraag advies bij geld lenen voor keuken

Zorg er altijd voor dat je deskundig advies inwint als jij er voor kiest om geld te lenen.