eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Volkswagen Golf velgen opgekocht door prins van Dubai

In Dubai is er al een langere tijd belangstelling voor de Volkswagen Golf velgen. De interesse komt waarschijnlijk vanuit de hogere kringen want het lijkt erop dat er een grote partij Volkswagen Golf velgen zijn opgekocht en meegenomen door de prins van Dubai. De prins heeft een groot vermogen en heeft besloten een deel van zijn vermogen te spenderen aan het opkopen van al deze mooie Volkswagen Golf velgen. Je ziet dat er niet veel meer producten zijn die zich zo in de markt spelen in Dubai. Het blijkt dat kwaliteit en klasse altijd gewaardeerd door de mensen uit de hogere kringen.

Nieuwe mogelijkheden voor de prins

De prins van Dubai heeft dit gedaan met een speciale reden. Hij wilt namelijk dat een groot deel van de bevolking alleen maar gebruik maakt van de Volkswagen Golf velgen. Op die manier heb je een gehele bevolking geholpen aan een minimum van luxe. De luxe die je brengt binnen een bevolking zorgt voor een betere uitstraling. Je kunt weten dat in Dubai alles of in ieder geval veel gaat over het uitstralen van een bepaald vermogen. We hebben als ondernemers in Nederland ook niet iets om jaloers op te zijn. wij hebben weer andere dingen die voor ons onmisbaar lijken.

Winst voor het bedrijf

De producent van de Volkswagen Golf velgen zegt blij te zijn met de ontwikkelingen. Hij vindt het belangrijk dat mensen gaan begrijpen dat Volkswagen Golf velgen alleen voor hoogstaande mensen zijn. aan de andere kant vindt hij wel dat er meer moet worden verdeeld. Hij wilt namelijk dat er meer mensen komen om de velgen te kopen. Op deze manier wordt alles maar verkocht aan een enkele persoon. Dit zorgt wel voor een grote transactie maar kan toch een beetje de merkbekendheid in andere landen schaden als zij niet zelf het product kunnen kopen en ervaren.