eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Glaslatschroeven

Ben je op zoek naar glaslatschroeven? Je vindt ze bij Bevestigingsexpert. Glaslatschroeven zijn specifiek ontwikkeld om glaslatten te bevestigen. Je kunt ook andere latjes met glaslatschroeven bevestigen. Het grote voordeel van glaslatschroeven is dat je niet eerst hoeft te boren. Je schroeft de glaslatschroeven direct in zonder voorboren, ideaal dus. Je hoeft je geen zorgen te maken over het beschadigen van het materiaal waarin je schroeft, want de schroefkop van deze schroeven is juist gemaakt om het splijten van hout te voorkomen. De kop van de schroef zorgt bovendien voor een mooie afwerking. Je bent dus met de glaslatschroeven in één keer klaar.

Filters

Glaslatschroeven zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo kun je in de webshop filteren op verschillende diameters. De opties zijn 3,5 en 3,2 millimeter. Meer variatie zit er in de lengte van de glaslatschroeven. De kortste optie is 30 millimeter en de langste 50 millimeter. Daar tussenin kun je nog kiezen voor 35 of 40 millimeter. Verder zijn er filters die maar twee categorieën hebben. Zo zijn er Dynaplus of Topdrill schroeven, deeldraad en voldraad schroeven en de optie voor een lenskop of platverzonken kop. Weet je niet precies wat je nodig hebt? Gebruik dan de keuzehulp van Bevestigingsexpert.

Bestellen

Je kunt glaslatschroeven eenvoudig bestellen via de webshop. De keuzehulp helpt je bij het vinden van de juiste bevestigingsmaterialen. Meestal worden bestellingen van voor 3 uur in de middag de volgende dag nog geleverd. Dit is natuurlijk afhankelijk van de voorraad. Check die dus voor je je bestelling plaatst om teleurstelling te voorkomen.