eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Facebookgebruik in het onderwijs

Veel mensen kijken dagelijks op het internet en daarmee op verschillende social media platformen. Dit kan op een website zijn maar bijvoorbeeld ook op Facebook. Het mooie aan Facebook is dat klanten de dagelijkse bezigheden of de mijlpalen die bereikt worden kunnen volgen. Klanten vinden het leuk om iets te weten over het bedrijf waar ze graag dingen aanschaffen. Facebook is hier een mooie optie voor. Niet alleen voor bedrijven, maar ook voor in het onderwijs kan Facebook goed van pas komen!

Wat kun je met Facebook?

Om Facebook toe te voegen in het onderwijs kun je bijvoorbeeld belangrijke informatie delen met de leerlingen of studenten die zij moeten weten voor die dag. Denk bijvoorbeeld aan een fiets die is gesloten bij school of gevonden voorwerpen die kunnen gedeeld worden. Door deze manier van informatie delen wordt het veel sneller verspreidt bij de studenten. Ook kan je met Facebook zakelijke posts delen. Denk hierbij aan een evenement die een school organiseert en dit evenement gepromoot moet worden. Tegen een betaling wordt zo’n bericht op Facebook gepromoot en komt het terecht bij allerlei doelgroepen.

Welke rol speelt Chatkracht?

De rol die de specialisten van Chatkracht gaan invullen is simpel. Chatkracht is gespecialiseerd in het uitbesteden van de gehele klantenservice . Denk hierbij aan de overname van het account. De specialisten kunnen in dit geval foto’s plaatsen van bepaalde dingen die zijn gebeurd. Ook kunnen zij informatie geven aan mensen die daar om vragen. Doordat de specialisten over bepaalde kennis beschikken, kunnen zij dit delen met anderen. Dit zorgt ervoor dat er een last voor bedrijven wordt ontnomen waardoor er meer tijd vrij komt voor andere taken. Welke acties er graag ondernomen moeten worden en wat Chatkracht allemaal moet overnemen voor jouw bedrijf, kan per bedrijf worden overlegt! Dit gaat in samenwerking en wij luisteren naar de behoeftes van de bedrijven.