eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Safety Solutions

Voor de optimale veiligheid binnen jouw bedrijf

Wil je het veiligheidsplan van je organisatie verbeteren maar zoek je naar de juiste aanpak? Of wil je graag laten controleren hoe het gesteld staat met de veiligheid binnen je bedrijf? De Safety Solutions van G4S zorgen ervoor dat je binnen korte tijd de optimale veiligheid binnen je bedrijf kan waarborgen. G4S zorgt al jaren voor hulp en advies bij het maken van plannen of het opstellen van evacuaties en interventies. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de Safety Solutions om de risico’s binnen je organisatie duidelijk in kaart te brengen. Hierdoor kun je op tijd de risico’s verkleinen.

Safety Solutions: oorzaken en preventie

De Safety Solutions van G4S hebben alles te maken met een goede analyse. G4S denkt in oplossingen; in allerlei situaties. Dit betekent dat er alles aan wordt gedaan om de veiligheid te kunnen waarborgen bij diverse projecten. Het kan hierbij gaan om de inzet van veiligheidstoezicht, een gasanalist of een team van brandweren. Maar ook door het gebruik van goede en veilige producten wordt de veiligheid verbeterd. Hierbij kun je denken aan gasmaskers, ademhalingstoestellen en veiligheidsriemen. Ieder project heeft een andere aanpak nodig en met de Safety Solutions van G4S wordt altijd de juiste oplossing gevonden.

Ook wanneer je bedrijf beschikt over een risicovolle veiligheidscultuur is het belangrijk om dit goed aan te pakken. Samen met de Safety Solutions van G4S worden er nieuwe plannen opgezet om risico’s te verkleinen. Denk hierbij aan goede evacuatieplannen maar ook de juiste procedures bij nood of een interventie. Wat is noodzakelijk om ongevallen op de werkvloer te voorkomen? Met Safety Solutions krijg je een duidelijk inzicht in de huidige situatie. Je leert niet alleen hoe dit in de toekomst voorkomen kan worden, maar ook wat de oorzaken zijn van eventuele risicogebieden. Zo waarborg je samen met Safety Solutions de veiligheid van je organisatie!