eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Idee: ontwerp eigen relatiegeschenken van Maxilia

65Een tip voor ondernemers die net als ik altijd de kriebels voelen tot het vervolmaken van de zelfpromotie. Denk namelijk eens aan de relatiegeschenken van Maxilia, die je volledig naar eigen wens kunt laten vormgeven.

Altijd kan ik voor mijn relatiegeschenken weer bij Max terecht

66Maxilia is een bedrijf met enkele zeer grote dochterbedrijven, die het zeer goed doen. Zo heb je Max Pennen, Max Bidons, Max Aanstekers en Max Tassen, om maar enkele voorbeelden te noemen. Bij de afzonderlijke takken kun je terecht voor gelijksoortige producten, met een assortiment waaruit je een enorme keuze hebt. Van de ongeveer vijftig dochterbedrijven die Maxilia heeft, heb je bij elk weer de keuze uit soms honderden of duizenden verschillende producten. Laten we ook de ruime keuze aan opties niet vergeten, want elk product is weer volledig naar eigen smaak vorm te geven. Zo haal je met de relatiegeschenken van Maxilia altijd iets persoonlijks in huis.

64Laten we een voorbeeldje nemen in de aanstekers. Deze heb je namelijk al vanaf een cent per stuk – en zo goedkoop vind je het overigens nergens! Je kunt de aanstekers vervolgens volledig naar eigen wens laten vormgeven door Maxilia en ze doen er alles aan dit zo snel mogelijk te doen. Je ontvangt direct een digitale drukproef in je postvak, vanwaar je een goede indruk krijgt van het eindresultaat. Binnen een dag of tien is het vervolgens gedrukt en geleverd. Die snelheid kunnen ze erin houden, aangezien ze altijd werken met de beste bedrijven die het uitvoeren. Zij hebben de nieuwste technieken en machines in huis, waardoor de prijzen gedrukt blijven. Bovendien leveren ze, met deze argumentatie in het achterhoofd, ook altijd als goedkoopste. Echte kwaliteit voor de laagste prijs, dus. Dit is de reden dat ik mijn relatiegeschenken altijd weer bij Maxilia bestel.