eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Bidons bedrukken bij Maxbidons.nl

logo (7)

Bidons bedrukken kun je laten doen bij Maxbidons. Je kunt voor een speciale wedstrijd of een tour een relatiegeschenk of speciaal aandenken laten maken. Of wanneer je aan je teamgenoten op de sportvereniging een cadeautje wilt geven, is een bidon met persoonlijke opdruk een leuk idee. Zo kun je veel gebeurtenissen, bedrijfslogo’s, persoonlijke spreuken en / of beeldherinneringen vastleggen.

100002_14

Persoonlijke opdruk op bidon

Mensen waarderen een persoonlijk geschenk. Ze zullen het jaren koesteren. Zeker wanneer je het artikel nog kunt gebruiken ook. De bidons van maxbidons zijn Tacx bidons of metalen bidons. Ze zijn wit, zwart of gekleurd qua uitvoering. Voor het type basisuitvoering kun je kiezen. Vervolgens is er de keuze om een afbeelding en / of tekst te laten bedrukken op de bidons in fullcolor of in enkele kleuren. In de online shop van Maxbidons zie je wat er mogelijk is en dat is veel.

Bidons met opdruk voor een fietstour

Bidons worden steeds weer gebruikt onderweg op de fiets, tijdens fitness, of gewoon omdat je dorst hebt. Deze leuke gadgets krijgen met een speciale opdruk een uniek karakter. Bidons worden zo persoonlijke objecten, waar je zelfs aan gehecht kunt raken. Zo blijft het bedrijfslogo, de wedstrijdslogan of de foto van je sportmaatje dichtbij en steeds weer herkenbaar.

306_13593_tacx_shiva_bottle_pro_team_750cc_tinkoff_saxo_2014
Vraag een offerte aan bij Maxbidons

Bidons met opdruk kun je in kleine hoeveelheid laten bedrukken, maar ook in grote aantallen. Informeer naar de prijzen en de levertijden door een offerte aan te vragen bij Maxbidons. je kunt een gratis drukproef, sample en logoservice krijgen van Maxbidons.

Komt er op jouw sportclub of in jouw bedrijf een leuke gebeurtenis aan? Laat dan ook bidons bedrukken bij Maxbidons.nl!