eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Bijzondere visitekaartjes

Onder zakenrelaties worden vaak visitekaartjes uitgewisseld. Echter komen er zelden bijzondere kaartjes voorbij, dit terwijl een visitekaartje juist een van de eerste indrukken is die afgegeven wordt.

Velen van ons zijn waarschijnlijk schuldig aan het aanvaardden van een visitekaartje uit beleefdheid, waarna deze weggegooid of vergeten werd. Dit terwijl de kaartjes ons juist bij zouden moeten blijven.

Sommige kaarten zijn slim ontworpen en worden zo ontworpen dat ze gebruikt kunnen worden als gereedschappen, product monsters of klein speelgoed. Dit is gedaan zodat degenen die het kaartje in ontvangst nemen hierover zullen praten en de persoon op de kaart meer zal zijn dan enkel een naam en een adres op een kaartje.

Toch zijn er een hoop mensen die zich meer comfortabel voelen bij een traditioneel visitekaartje. Ook een reguliere visitekaartje zou een memorabele indruk kunnen geven door deze bijvoorbeeld een 3D-effect te geven, waarbij het lijkt alsof de afbeelding op het kaartje beweegt.

maxilia

Ook zou er gekozen kunnen worden voor een visitekaartje wat bedrukt wordt met een metallic folie. Doordat dit redelijk weinig voor komt zorgt dit voor een uniek effect en een professionele uitstraling.

Als laatste zou er gekozen kunnen worden voor een standaard vlak kaartje of een klapkaartje. De klapkaartjes kunnen zowel horizontaal als verticaal bedrukt worden.

Wanneer er gekozen is voor een creatief visitekaartje kunnen er meer kanten op gegaan worden. Zo hoeft het visitekaartje niet per se een kaartje te zijn. Wanneer er vaak met zakenrelaties wordt gegolfd kun je bijvoorbeeld golfballen bedrukken, dit kan op maxilia.nl. Dit is niet alleen een onwijs originele manier om een indruk achter te laten bij zakenrelaties, er zal geheid over gepraat worden, het is ook een slimme manier om reclame te maken voor jezelf. Als de golfballen gebruikt worden op de baan en die dan weer gevonden worden maak je in feite twee keer reclame voor jezelf en je bedrijf.