eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Het is weer zover, kerstpakketten…

Overal op internet zie je de advertenties weer voorbij komen van kerstpakket aanbieders en de één nog mooier dan de ander. Het is ook altijd wel weer leuk om een kerstpakket te geven of te ontvangen. Zelf krijg ik elk jaar een kerstpakket en zit dan op de bank met mijn drie kinderen om samen het kerstpakket uit te pakken. Heerlijk om die oogjes van die kinderen dan ook te zien glunderen. Vooral die spanning in hun ogen, zal er nog iets voor mij bij zitten?…

Op ontdekking

Ik was gisteren op internet een beetje aan het surfen en kwam vaak advertenties tegen van kerstpakketten en relatiegeschenken. Uit nieuwsgierigheid klikte ik op een advertentie van zo’n aanbieder. Namelijk van de aanbieder Hiephiepcadeau, welke ik nog nooit eerder had gezien overigens. Ik vond het wel leuk om hier even een blogje aan te wenden aangezien ik de kerstpakketten erg mooi vond die ze daar aanbieden. Hieronder een aantal uitblinkers.

relatiegeschenken-6-403-hippe-letterbak_40275-43269b relatiegeschenken-6-405-fatboy-lime_40270-43264b relatiegeschenken-6-397-bier-jazz-blues_40260-43253b relatiegeschenken-6-424-olmenhorst_40238-43231b