eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

De beste evenementenlocatie ligt in Utrecht

Mereveld Utrecht is de beste en populairste evenementenlocatie in het midden van het land. Je kunt er zakelijke en particuliere bijeenkomsten organiseren voor groepen van 40 tot 700 personen. Vanwege de grote zalen en de professionele eigen keuken is Mereveld Utrecht doorgedrongen tot de top tien van meest populaire plaatsen om een bruiloftsfeest te houden. Maar deze evenementenlocatie heeft op de zakelijke markt ook al ruimschoots zijn sporen verdiend. Vooral de goede landelijke bereikbaarheid en de uitstekende parkeervoorzieningen spelen daarbij en belangrijke rol. Maar ook dat de faciliteiten om presentaties te geven uitstekend zijn afgestemd op de zakelijke behoeften.

Evenementenlocatie in het groen

Opvallend aan Mereveld Utrecht is de groene omgeving waar het bedrijf in ligt. Dat is een overblijfsel uit het verleden. Mereveld Utrecht was niet altijd een evenementenlocatie. Het bedrijf is ongeveer honderd jaar geleden gestart als melkveebedrijf. Na verloop van tijd werd dat uitgebreid met een klein café. Dat werd ongekend populair bij boeren en handelaars die naar de stad Utrecht moesten. Uiteindelijk won die populariteit het van het melkveebedrijf. In de jaren zeventig van de vorige eeuw werd de boerderij verbouwd tot evenementenlocatie, waarbij de deel is omgetoverd tot een prachtige grote zaal voor bruiloften en congressen.

Duurzame bedrijfsvoering

Een bijzonder aspect van Mereveld Utrecht als evenementenlocatie is dat het bedrijf duurzaamheid heel hoog in het vaandel heeft. Het beschikt over de Green Key Gold voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat is de hoogste rang binnen dit internationaal bekende keurmerk voor duurzaam ondernemen in de vergader- en evenementensector. Het belangrijkste kenmerk daarvan is dat er uiterst zuinig wordt omgegaan met energie. Er is ook nauwelijks afval; vrijwel alle restmaterialen worden hergebruikt. Als gast merk je van die duurzame bedrijfsvoering nauwelijks iets, want qua comfort voldoet deze evenementenlocatie aan de hoogste eisen.