eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Brievenbusdoos om zelf te versieren

Brievenbusdoos om zelf te versieren

Moniss_verpakkingsmaterialen
Mijn kinderen zijn best wel creatief, en willen graag altijd dingen versieren en knutselen. Toen ze die compleet witte brievenbusdoos op tafel zagen liggen konden ze het natuurlijk niet laten om toestemming te vragen om die doos onder te tekenen. Aangezien in die brievenbusdoos een pakketje kwam voor mijn moeder en dus hun oma, vond ik het goed. Na een paar duidelijke instructies heb ik verteld waar ze precies mochten tekenen en dat het heel mooi moest worden, omdat het naar oma ging. Nadat de instructies duidelijk waren, gingen ze aan de slag het eindresultaat moet ik eerlijk zijn mocht er wezen, ze hadden hele lieve dingen erop gezet en mooi versierd. Ik heb mijn cadeau erin gedaan en ben hem op de post gaan doen, nadat hij bij mijn moeder aan was gekomen belde ze gelijk, ze was zo ontzettend blij met het cadeau, maar misschien nog wel het meeste met de doos die haar kleinkinderen hebben getekend. Ze zei tegen mij dat ik mijn kinderen meer hiermee moest laten doen. Toen ik thuis kwam begon ik na te denken en vond het inderdaad wel leuk om de kinderen voortaan de brievenbusdoos te laten versieren. Ik deed ze op een cursus waarbij ze dingen konden leren met betrekking tot tekenen en schilderen, ze waren hier super enthousiast over, en wouden steeds meer tekenen en versieren. Elke brievenbusdoos die nu voorbij komt laat ik door de kinderen versieren, ik bestel per keer meerdere dozen en kijk wie er jarig zijn, dat geef ik door aan de kinderen en zij maken er iets heel moois van. Ik hoorde van meerdere familieleden dat ik de kinderen er iets mee moest laten doen voor geld, maar dat zat me totaal niet lekker, ze vonden het leuk om te doen en te maken, wanneer het een soort werk wordt moeten ze.