eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

magento webshop

dozonmagentoU zult van vele voordelen genieten met Magento webshop in vergelijking met een andere webshop software. Daarom kiezen veel bedrijven in de e-commerce voor deze software.

Magento is een open-source software, wat betekent dat de broncode voor iedereen beschikbaar is. het is gratis en zijn veel goede extensies te verkrijgen. De enorme achterban zal ervoor zorgen dat er een continu een stroom is van nieuwe ontwikkelingen en support. magento-bambooz-ipad2

De specialisten zullen in gesprek gaan zodat er een duidelijk en helder beeld verkregen kan worden van de onderneming. Er zal een overzicht gestuurd worden waarin staat wat de mogelijkheden zijn binnen Magento. Er is genoeg ruimte om de wensen van de onderneming toe te lichten. Er zal met u meegedacht worden en wanneer iets niet helemaal mogelijk is zal er gekeken worden welke alternatieven er zijn.

Het maximale uit de onderneming haalt u dan ook alleen met de software van Magento. De kracht van Magento ligt hem in het feit dat een aantal processen van Magento volledig geautomatiseerd kunnen worden. Daardoor zal er niet veel administratieve handelingen uitgevoerd hoeven te worden.

dsp-macbook-597x400

Meer weten over de diensten van Magento? Laat u gegevens achter op de website en er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Daarnaast kunt u ook telefonisch of via de e-mail contact met ons opzoeken. Daarnaast is er ook op de website nog veel meer informatie te bieden over wat Jaagers als het gaat om Magento te bieden heeft.