eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Merkregistratie Benelux: Bouma regelt het voor je

Merkregistratie Benelux laat je uitvoeren door Bouma. Immers is het registreren van je merk van groot belang voor het toekomst van je bedrijf. Niet alleen weet je door het registreren van een merk zeker dat je hiervan gebruik kunt maken in de toekomst. Maar hierdoor garandeer je tevens dat anderen niet gebruik kunnen maken van jouw merk zonder hiervoor toestemming van jou te krijgen. Dit geeft je dus meer rechten op juridisch vlak. Je staat sterker en je hoeft je geen zorgen te maken dat je jouw merk kwijt kunt raken. Daarom is merkregistratie Benelux door Bouma van belang.

Het belang van merkregistratie Benelux

Je hebt al kunnen lezen waarom merkregistratie Benelux door Bouma van belang is voor jou en jouw bedrijf. Zo verkrijg je meer rechten over jouw merk. Anderen moeten eerst toestemming van je krijgen voordat ze dit merk mogen gebruiken. Je bent er simpelweg zeker van dat jouw merk van jou is wanneer je merkregistratie Benelux laat uitvoeren door Bouma. Merkregistratie Benelux door Bouma kost je 625 euro. Merk onderzoek in de Benelux door Bouma kost je 540 euro. 

En dat is niet het enige wat Bouma voor je kan betekenen. Ook als je modellen of projecten hebt, wil je deze beschermen. Je wilt immers niet dat iemand anders er met je ideeën vandoor gaat. Bouma helpt je hierbij. Ook methodes en technische aspecten kunnen beschermd worden aan de hand van octrooien. Juridisch sta je dus sterker als je gebruik maakt van de services van Bouma.