eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Magento webshop www.bigbridge.nl is gewoon helemaal goed

Magento webshop www.bigbridge.nl is gewoon helemaal goed

 

bidbridge-logoAl snel had ik een intake met een van de mensen van Brigbridge en het betreft een Magento webshop www.bigbridge.nl welke ik had gevonden door mij vooraf te oriënteren welk systeem ik geschikt vind voor onze webshop. Ook wil ik dat er aandacht wordt besteed aan het design en ik wil er goed en makkelijk mee kunnen werken. Nu kunnen veel van dit soort bedrijven dit beloven maar bij Magento webshop www.bigbridge.nl krijg ik het meest vertrouwen en dat werd meteen al tijdens de intake bevestigd. Deze mensen die werken voor Magento webshop www.bigbridge.nl weten waar ze over praten en bekijken de wensen vanuit het oog van de klant. En zo kon ik eindeloos al mijn wensen en ideeën met hun bespreken en kreeg ik hier direct advies in. De uitleg was dan ook zeer duidelijk en ik kon er zelf een hoop van leren en nog verder ontdekken ik ben dan ook zeer handig geworden met Magento omdat het gewoon een fijn systeem is. Ik heb dan ook gekozen voor het premium pakket omdat ik denk dat dit pakket het meest is geschikt voor mijn webshop. En zo had ik dan ook geen enkele twijfel van mijn keuze. De communicatie met dit bedrijf verlief zeer prettig en de overdracht was dan ook zo onder controle. Wil je een goede webshop met allerlei opties waar je als bedrijf flink van profiteren. Ga dan meteen naar bigbridge.nl en zie zelf wat ik heb ervaren.