eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Koffiebonen bestellen bij Pure Quality Products

Koffie

Bij Pure Quality Products kun je koffiebonen bestellen. Elke liefhebber van koffie weet dat een goed kopje koffie begint bij de kwaliteit van de koffiebonen. De blend maakt daarbij ook het verschil. Zowel qua smaak als qua intensiteit. Als je je gasten een kopje koffie van hoge kwaliteit wilt voorschotelen dan kies je automatisch al voor koffie gemaakt van koffiebonen. En als die bonen dan ook nog van hoge kwaliteit zijn en met zorg zijn uitgezocht dan proef je dat direct. De ultieme smaakbeleving voor elke koffieliefhebber.

Koffiebonen bestellen

Koffiebonen bestellen, welke blend kies jij?

Bij Pure Quality products kun je twee soorten koffiebonen bestellen: Pure Blend #1 en Pure Blend #2. Blend #1 is een toegankelijke koffie met een verfijnde smaak. De blend is samengesteld door Pure Quality Products en is gemaakt van 100% Arabica bonen. Blend #2 is een blend voor de veeleisende koffiedrinker en kenmerkt zich door een wat sterkere smaak. Je kunt deze blends ook combineren in je eigen koffiemachine. Deze koffies zijn geschikt voor op kantoor of voor thuis.

Bonenkoffie

Online bestellen in de webshop

Je kunt je koffie bestellen op de website van Pure Quality Products. Al vanaf 5 kilo wordt je koffie gratis verzonden. In de webshop kun je naast het eigen PURE merk ook koffie van Peeze en Caffe Barbara kopen. Bestel nu je koffie bij Pure Quality products en geniet van een kopje heerlijke koffie. Je proeft de kwaliteit van de koffiebonen en de met zorg gemaakte blend. Bovendien draag je met deze koffie bij aan een betere wereld want Pure heeft MVO hoog in het vaandel staan. Proef ook welke blend het beste bij jou past en begin elke dag met een heerlijk kopje koffie van dit kwaliteits merk.