eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Birkman methode om beter te leren

1

Veel mensen hebben moeite met leren uit een boek. Ik ben er zelf ook namelijk een, vandaar dat ik besluit om het over workshops te hebben vandaag. Dit blog artikel gaat over hoe mensen die niet van boeken houden toch snel kunnen bijleren. Dit door middel een cursus bij de website van Aicon. Je zult je vast afvragen wat dit bedrijf nou precies voor bepaalde mensen kan betekenen. Het zit namelijk zo, ik wilde vroeger altijd een leraar worden. Het enige probleem was dat ik niet zo goed kon studeren. Vandaar dat ik toen besloot om het op een andere manier te doen. Namelijk door werkend te leren in de vorm van workshops ook wel de Birkman methode genoemd.

2

Ik zal even in het kort vertellen hoe mij dit is bevallen.

Mijn ervaring met het leren op de Birkman methode zeer positief. Dit komt omdat ik door daadwerkelijk dingen te doen in de plaats van lezen heel veel geleerd heb. En de prijs voor een dergelijke cursus valt ook nog mee. Vaak kan je het ook vergoed krijgen via je werkgever. Ben jij dus van plan om jezelf iets aan te leren dan zou ik heel snel een kijkje nemen op de website!

3