eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Zo wordt je website bovenaan geplaatst in Google

Veel bedrijven investeren in zoekmachine optimalisatie. Bovenaan Google komen is daarbij het hoofddoel. Maar hoe zorg je ervoor dat je bovenaan in Google komt? Je leest het hier!

Vind een goed marketingbureau

Zorg er ten eerste altijd voor dat je een goed marketingbureau vindt. Je doet dit door in je netwerk rond te vragen om erachter te komen of iemand goede ervaringen heeft met een marketingbureau. Daarnaast kun je natuurlijk online zoeken naar recensies en ervaringen van mensen met marketingbureaus. Hierbij helpt het ook om te kijken hoe hoog het betreffende bureau rankt in Google. Je wilt natuurlijk een marketingbureau die verstand van zaken heeft en zelf ook in staat is om hoog te ranken in Google.

Met deze factoren rank je hoog in Google

Wanneer je een goed marketingbureau hebt gevonden, zullen zij voor je aan de slag gaan om je website volledig te optimaliseren voor Google. Hierbij begint men vaak met zoekwoorden onderzoek. Met zoekwoorden onderzoek zoekt men naar woorden die interessant kunnen zijn voor je bedrijf. Interessante zoekwoorden hebben een hoog zoekvolume en zijn relevant aan je bedrijf. Met software kan een marketingbureau achterhalen welke zoekwoorden dit zijn en hoeveel er op gezocht wordt. Vervolgens wordt je website geoptimaliseerd voor deze zoekwoorden. Zo wil je er voor zorgen dat je content relevant is voor de zoekwoorden. Vaak worden er speciale pagina’s gemaakt en worden hier zoekwoorden in verwerkt. De bedoeling is dan dat deze pagina op de geselecteerde zoekwoorden gaat ranken in Google, waardoor er bezoekers naar de website zullen komen. Deze bezoekers dienen vervolgens omgezet te worden in leads voor het bedrijf.