eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Waarom bedrijfskleding

Persoonlijk vind ik het belangrijk dat een bedrijf eigen bedrijfskleding heeft om zo herkenbaar te zijn bijvoorbeeld. Uiteraard zijn er nog veel meer redenen om bedrijfskleding te gebruiken in een bedrijf. Hieronder even een opsomming van een aantal punten waarom ik vind dat bedrijfskleding belangrijk is.

  • Herkenbaarheid
  • Onderling statusverdeling
  • Verzorging
  • Hygiëne

Dit zijn de meest voorkomende reden waarvoor bedrijven kiezen voor bedrijfskleding. Wij zelf maken altijd gebruik van de diensten van Suit up Now Bedrijfskleding welke een bedrijf is die echt top bedrijfskleding kan verzorgen.

Herkenbaarheid: Een bedrijf moet herkend worden, vooral bij publieke branches als een restaurant. Stelt u zich maar eens voor, u zit lekker te eten in een restaurant en wilt om de rekening vragen. Hoe herkent u de ober? Exact bedrijfskleding…

Statusverdeling: Bedrijfskleding wordt soms ingezet om duidelijk aan te geven wie waar staat in de rang van het bedrijf. Een manager draagt vaak een pak en een uitvoerend medewerker draagt vaak werkkleding.

Verzorging: Medewerkers van een bedrijf moeten er verzorgd uit zien en daar moet je ze soms een beetje mee helpen. Medewerkers die bij uw klanten komen wilt u er wel verzorgd uit laten zien en niet in vrijetijdskleding naar de klant sturen.

Hygiëne: Om maar weer een restaurant als voorbeeld te pakken moet een kok uiteraard een koksbuis aan hebben voor de hygiëne. Een kok is de hele dag bezig met eten en als de kok dan in zijn eigen kleding aan het werk is waar misschien wel de haren van zijn kat aan zitten waar hij voor het werk nog even lekker mee heeft lopen kroelen is dat natuurlijk not done.

bedieningsjassen

collectie1

sloven-en-schorten

thumbs_corporate-fashion-bar

Meer verhalen