eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Voordelig afval inzamelen met Logicwaste

Wil je afval inzamelen en daarvoor de nodige inzamelvoertuigen gebruiken? Bij Logicwaste kun je terecht voor afvalcontainers, afzetcontainers, puincontainers en rolcontainers. Behalve dat je hiermee je afval kwijt kunt, profiteer je van meer voordelen. Hoewel afval inzamelen een goede zaak is, gebeurt dit nog regelmatig ongecontroleerd. Er komen veel verschillende bedrijven afval ophalen in bijvoorbeeld één winkelstraat. Dit kan veel makkelijker en slimmer. Logicwaste is dan ook efficiënter, goedkoper en daarnaast ook beter voor het milieu. 

Hoe werkt Logicwaste? Per aansluiting wordt een aangesloten partner geselecteerd die actief is bij jou in de straat of buurt. Op deze manier is er direct als sprake van minder belasting voor wegen en het milieu. Daarnaast worden er met Logicwaste ook onnodige kosten vermeden, waardoor er een zeer aantrekkelijk prijsniveau ontstaat voor iedere klant. Of dat nu gaat om bedrijven of particulieren. Het huren van een van de containers is niet alleen makkelijker en slimmer, maar ook voordeliger.

Logicwaste: slimme logistiek en lagere kosten

Logicwaste zorgt voor tot wel 25% minder co2-uitstoot en steekt afvalverwerking op deze manier in een groen jasje. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van slimme logistiek waar iedereen baat bij heeft. Ook kun je diverse abonnementsvormen afsluiten waardoor je zelf bepaalt wat de kosten zijn. Bestel snel een container en maak gelijk gebruik van de voordelen. Dankzij de nieuwe logistiek zit er altijd wel een bedrijf in de buurt waarvan je direct een container kunt huren. Maak gebruik van Logicwaste en ontdek zelf al je mogelijkheden!