eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Voor het inhuren van een congrestolk gaat u naar SIGV!

Op momenten dat u iemand zoekt voor het vertalen van lezingen of toespraken bent u bij SIGV aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van een congrestolk. Een congrestolk is iemand die voor u een bepaalde lezing kan vertalen naar het het Nederlands. Wat houd het eigenlijk in het inhuren van een vertaler in tijdens een congres? Het hebben van een congrestolk is het simultaan vertalen van een toespraak of lezing vanuit een geluidsdichte cabine tijdens bijvoorbeeld een congres waarbij gebruik wordt gemaakt van een draadloos communicatiesysteem. Het is ontzettend handig bij lezingen, zodat u precies weet wat er gezegd wordt. Ook kan de vertaler u helpen op momenten dat u vragen heeft. Kortom het hebben van een vertaler op een congres in een vreemde taal is erg handig. Het huren van een congrestolk doe je bij SIGV!

Kies voor ons!

De SIGV Tolken en Vertalers Coöperatie is dé specialist op gebied van juridische tolk- en vertaaldiensten. De SIGV-tolken en vertalers zijn de enigen in Nederland die erkend zijn door de overheid als de specialisten op dit gebied.

Onze diensten

Onze vertalers kunnen in principe met alles helpen waarbij een vertaler nodig. U kunt hierbij denken aan juridische,beëdigde, financiële en medische vertalingen. Ons team van vertalers beschikken over veel ervaring en kunnen met alles waarbij een vertaler van pas kan zijn van dienst zijn. Wij doen er alles aan om de klant tevreden te stellen met onze vertaaldiensten.