eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Voetensteun voor een betere houding achter jouw bureau

Voetensteun

Sinds een tijdje heb ik een voetensteun onder mijn bureau op werk staan. Ik ben heel erg blij dat ik er eentje heb aangeschaft. Het helpt mij echt om een betere houding aan te nemen. De reden dat ik er een heb gekocht, komt door mijn man. Ook hij heeft een kantoor baan en op zijn werk had zijn werkgever er eentje voor iedereen aangeschaft. Mijn man vertelde hoe fijn het was om te hebben. Door hem ben ik mij er wat meer in gaan verdiepen. Ik kwam erachter dat het heel erg goed is voor mensen die lang aan een bureau zitten.

Steun

Probeer ook eens een voetensteun uit

Nadat ik wat meer over de voetensteun gelezen had, besloot ik dat ik er ook een wilde aanschaffen. Aangezien ik vier dagen per week op kantoor zit, kan het mij wel helpen. Ik keek op de webwinkel die mijn man aan mij doorgegeven had. Ik zag dat er twee verschillende versies aangeboden werden. Omdat ik graag wat meer informatie wilde, besloot ik te bellen. Een vriendelijke medewerker nam op en vroeg waar hij mij mee kon helpen. De medewerker had erg veel product kennis en kon mij daarom erg goed adviseren. Ik vind het altijd erg fijn als ik merk dat personeel weet waar zij het over hebben.

Steun

Welke past bij jou?

Met behulp van de vriendelijke medewerker heb ik uiteindelijk een voetensteun uitgekozen. Hij vertelde mij dat het rug en schouderklachten tegen gaat. Jij zit er namelijk rechter door aan jouw bureau. Op de webshop zijn nog meer producten te vinden. Zo bestelde ik ook een polssteun en een draadloze ergonomische muis. Die hebben zij ook in allemaal verschillende soorten en maten. Ik raad zeker aan om een kijkje op de webshop te nemen als jij vaak achter een bureau zit.