eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Verbind verschillende materialen via NBR pakking

Indien je op zoek bent naar een materiaal dat als verbinding kan fungeren tussen twee objecten dan ben je bij gelria aan het juiste adres. Hier kun je terecht voor verbindingsmateriaal of opvulmateriaal dat gebruikt kan worden in de techniek. Zo kun je bijvoorbeeld een NBR pakking gebruiken om twee metalen aan elkaar te verbinden. NBR pakking staat voor nitrilbutadieenrubber. Het betreft dus een soort rubber waarmee je een zekere flexibiliteit kunt garanderen. Daardoor kan het materiaal zich makkelijk voegen naar hardere materialen zoals metalen. Deze kun je dankzij de NBR pakking dan op een 100% afdichtende wijze met elkaar verbinden. Hierdoor kun je in ieder geval eenvoudig gebruik maken van watervaste en slijtvaste verbindingsmaterialen. Deze materialen dienen uiteraard ook aan de nodige eisen te voldoen. Het is om die reden dan ook goed om in zee te gaan met een expert op het gebied van dit soort pakkingen. Je koopt immers niet een paar sokken. In het geval van sokken is het jammer als blijkt dat ze van lage kwaliteit zijn en binnen een mum van tijd al gaten hebben. Het is jammer, maar er is geen man overboord. Je kunt de sokken weggooien en nieuwe kopen. Met een NBR pakking heb je die luxe niet. Een gebrek aan kwaliteit kan schade veroorzaken aan de materialen waarin de NBR pakking is verwerkt. Helemaal als je de NBR pakking verwerkt in complexe technieken zoals machines en dergelijke. Als de pakking dan niet doet wat de fabrikant heeft beloofd, dan kan dat tot enorme schade leiden. Die NBR pakking zit er immers niet voor niets in. Als je een gat in de sok hebt, dan gaat je lichaam niet opeens van alle kanten kapot. Maar als een NBR pakking het begeeft, dan kunnen de gevolgen soms extreem zijn. Een dergelijke pakking is uiteindelijk maar een klein onderdeel, maar het is wel van cruciaal belang. Om de juiste pakkingen voor de juiste materialen te gebruiken, kun je voor informatie alvast terecht op gelria.nl. Op deze site kun je meer lezen over de verschillende soorten pakkingen en waar deze pakkingen zoal voor gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan pakkingen als: 

  • EPDM pakkingen
  • Neopreen pakkingen
  • NBR pakkingen

Al deze pakkingen kun je bestellen via de website van gelria.nl. Je kunt eerst rustig even kijken welke jij het beste kunt gebruiken en daarna kun je de pakking van je keuze toevoegen aan de winkelwagen en bestellen. 

Surf naar de site en bestel de NBR pakking

Mocht je dus op zoek zijn naar een geschikte pakking, kijk dan gerust eens op de website van gelria.nl. Je leest hier ook meer over de nodige technieken die gebruikt kunnen worden zoals frezen, ponsen of snijden. Ook kun je meer lezen over andere producten naast de nodige pakkingen. Tot slot kun je alles wat je nodig hebt qua materiaal of dienst bestellen bij gelria. 

Neem contact op met gelria

Mocht je na het bezoeken van de site graag nog meer willen weten, dan kun je uiteraard ook altijd even contact opnemen met de gelria. De experts zitten dagelijks voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste oplossing.