eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Snel meer ruimte maken

Kom je ruimte te kort voor je bedrijf of in het magazijn dan is een magazijnvloer snel gecreëerd met Plusm2. De werkruimte om materialen op te slaan wordt met de vloer dubbel zo groot, en het mooiste is dat deze nog demontabel is ook. Moet de vloer op een later moment ergens anders worden geplaatst dan is dat mogelijk. Altijd veilig door de eisen die er aan een vloer worden gesteld, eventueel voorzien van alle gemakken om te werken met de vloer zoals trappen of een bordes.

Magazijnvloer

Veel kwaliteit voor een lage prijs

Een dure uitbreiding van je bedrijfspand is niet nodig en is in veel gevallen een kostbare verbouwing. Met een magazijnvloer van Plusm2 los je dit probleem op, met een relatieve goedkope uitgave heb je veel ruimte erbij om te werken of materialen en producten op te slaan. Met een vriendelijk budget kun je al een vloer aanschaffen die zelfs is mee te nemen als je gaat verhuizen met je bedrijf. Niet alleen een investering voor nu maar ook zeker voor in de toekomst. Het is uitermate zonde om alle ruimten die er nog is op hoogte niet te benutten met een vloer om extra opslag te kunnen maken.

Magazijnvloer

Alles wordt vervaardigd in eigen huis

Mede doordat de magazijnvloer door Plusm2 in eigen huis wordt ontworpen en geproduceerd kunnen de prijzen laag worden gehouden. Alle materialen worden gebruikt, er blijft geen afval over door de unieke constructie die er wordt gebruikt bij de vloeren. De constructie wordt vervaardigd van bandstaal wat in eigen huis is geproduceerd, door exact af te kunnen zagen wat nodig is hebben we geen zaagafval. Op onze wijze werken we mee aan het milieu.