eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Sanitair online Badkraan

kraan 6Ik heb een maand geleden mijn eerste eigen huis gekocht, en wat een gedoe komt hierbij kijken zeg. Al mijn vrienden en een heleboel familie helpt me met de verhuizing maar het is echt veel meer werk dan ik gedacht had. De basis is nu af en ik kan beginnen met inrichten, dit doe ik samen met mijn vriendin want ze heeft er aanzienlijk meer verstand van dan ik zelf. We zijn net klaar met de beneden verdieping en we zijn op het moment bezig met de badkamer, we hebben al een toilet en de nodige dingen aangeschaft maar we zochten nog naar een badkraan. Badkranen waren over het algemeen hoger geprijsd dan we verwacht hadden voor we hieraan begonnen, tot kraan 4we  Sanitair online badkraan hadden gevonden. Het zijn prachtige kranen   die ze daar aanbieden en we hebben dan ook een zeer mooie gevonden voor ook een zeer mooie prijs!

We kunnen beginnen

Nadat we de Sanitair online badkraan hadden aangeschaft konden we vrijwel direct beginnen aan de badkamer omdat de kraan zo snel geleverd werd. We hebben enkele dagen gewerkt aan de badkamer en hij is prachtig geworden, precies zoals we het in gedachten hadden! Dit maakt ons hartstikke blij omdat we zoveel moeite, tijd en geld in ons huis hebben gestoken. We hebben een goeie start gemaakt in ons huis en we wonen er nu al bijna vier weken, op de vele jaren die nog moeten komen!kraan 5