eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Real gen heeft ons goed geholpen

Real gen

Vanaf het moment dat wij Real gen in ons leven is gekomen, zijn wij eindelijk weer vindbaar op Google. Dit bedrijf heeft ervoor gezorgd dat wij weer makkelijk te vinden zijn, als een klant naar ons product of naam aan het zoeken is. Voorheen kregen wij regelmatig telefoontjes van klanten omdat zij ons niet konden vinden op het internet. Daar moest echt snel verandering in komen en daarom hebben wij dit bedrijf in handen genomen. Want zij weten als geen ander om beter vindbaar te worden.

Door de hulp die wij hebben gekregen van dit bedrijf is zowel onze omzet als ook ons klantenbestand flink gestegen. Hiervoor zijn wij eerst met dit bedrijf in gesprek gegaan. Tijdens dit gesprek hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt. Hierna zijn zij voor ons aan de slag gegaan. Real gen

Real gen heeft een zeer mooie website gemaakt

Dankzij de hulp van dit bedrijf zijn wij weer vindbaar op Google. Zij hebben voor ons een zeer mooie website gemaakt en hebben verder de nodige aanpassingen doorgevoerd. Vanaf het moment dat onze website online ging, zagen wij dat er al veel bezoekers waren. Deze bezoekers bestelden ook meteen, een gunstig teken. Want voorheen zagen wij af en toe wel een bezoeker op onze site, maar deze waren ook snel weer weg. Onze nieuwe site is ook vele overzichtelijker en is makkelijk op te zoeken. Zodra je naar een bepaald product aan het zoeken bent, kan je dit in de zoekbalk invullen. Op onze vorige site kon je invullen wat je wilde, maar er kwam niets naar voren.

Realgen heeft veel meer te beiden, zoals:

  • SEO
  • SEA
  • Web design
  • Video
  • Social media

Wil jij hier meer informatie over, dan kan je het beste contact opnemen met één van de medewerkers van dit bedrijf. Of neem een kijkje op hun website.

Real gen