eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Payroll wat een systeem!

Payroll, het vernieuwde uit betaal service voor werkgevers dit systeem wordt tegenwoordig gebruikt door mijn werkgever. Zelf vind ik dit echt een heel handig systeem, Dit komt omdat ik overzichtelijk te zien krijg wat ik verdient heb en hoeveel uur ik gewerkt heb, ook kan ik precies nagaan wat er wordt in gehouden op me loon. Dan heb ik het over belastingen, verzekeringen noem maar op. Laatst heb ik ook met mijn collega’s gesproken over het systeem en die vonden het allemaal een grote vooruitgang. Ze vertelde me dan verhalen van dat alles een stuk overzichtelijker is geworden en het loon altijd om de zelfde tijd binnen komt, dit is een stuk beter dan voorheen vinden veel collega’s van mij.

Hoe bevalt het voor de werkgever?

Aangezien ik en mijn werkgever een vrij goede band hebben heb ik hem zelf ook gesproken over payroll. Wat ik hoorde was precies wat ik verwacht had, hij denkt er zoals veel van zijn werkgevers precies het zelfde over als ons. Volgens hem is het allemaal een stuk makkelijker en overzichtelijker. Ook kost hem ook een stuk minder tijd om het loon over te maken, met een druk op de knop staat het bij iedereen netjes op de rekening. Wat wil je als werkgever nog meer zou je denken! Als ik eerlijk ben heb ik er eigenlijk nog nooit wat slechts over gehoord. Een groot voordeel is ook mocht er iets mis gaan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice. die zullen je dan uitgebreid helpen!