eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Linkbuilding is belangrijk voor elke online ondernemer

hulp bij externe optimalisatie

Linkbuilding is belangrijk voor elke ondernemer, omdat het aantal goede links belangrijk is voor de beoordeling van je website of webshop. Elke link vertegenwoordigt een bepaalde waarde. Hoe meer (relevante) links met een goede linkwaarde, hoe hoger jouw website of webshop stijgt in de ranking van een zoekmachine. Als je hoger staat in een zoekmachine zoals Google, ben je beter vindbaar en kun je meer conversies of leads behalen op de website. Als meer klanten je bezoeken in jouw webshop zul je meer verkopen.

Waarom linkbuilding uitbesteden?

Goede linkbuilding is erg belangrijk om je website zichtbaar te maken, maar linkbuilding vergt veel tijd. De meeste ondernemers komen nu al tijd te kort. Dan denk je misschien dat links kopen de oplossing is. Maar Google heeft methodes waarmee al gauw duidelijk wordt dat je links koopt en dat wordt wel degelijk afgestraft. Je zal met gekochte links niet verder komen. Als je linkbuilding uitbesteed, kost het jou geen tijd. Bovendien ben je, wanneer je linkbuilding uitbesteed, ervan verzekerd, dat je op jouw website of webshop relevante links krijgt die er toe doen. De experts van Digital Newsgroup zorgen ervoor dat er op jouw website een goed backlink profiel ontstaat. Dit is waarom linkbuilding uitbesteden steeds vaker wordt gedaan.

Starten met Linkbuilding

Zoals je waarschijnlijk wel weet, en hier ook hebt kunnen lezen, is linkbuilding onmisbaar als je ervoor wilt zorgen dat je website of webshop beter wordt gevonden op internet. Maar waar begin je met linkbuilding? En hoe kom je aan de eerste link? Ook al ben je van plan om linkbuilding voor jouw onderneming uit te besteden aan een online marketing bureau, dan nog zijn er zaken die je moet weten. Wanneer je de basis van linkbuilding begrijpt, weet je wat er bij komt kijken en hoeveel tijd je daaraan moet besteden. Zo is bijvoorbeeld het plaatsen van kwalitatieve content op je website of webshop de beste manier om kwalitatieve links te verzamelen. Kijk eens op de website linkbuilding voor beginners. Hier vind je alles wat je moet weten over de basis van linkbuilding.