eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Klanten vertellen

Ik zocht naar een manier om mijn organisatie beter te profileren. Natuurlijk hadden we al het een en ander aan campagnes lopen, maar ik wilde graag iets authentiekere. Ik kijk zelf altijd eerst op reviewsites voordat ik een aankoop doe. Als klanten vertellen, kom je toch achter andere informatie dan wanneer je alleen maar leest wat een bedrijf je wil doen geloven.

Ik wilde dus graag iets doen met de ervaringen van mijn klanten. Via internet stuitte ik op The Review Company, een bedrijf dat de ervaringen van je klanten in beeld brengt. Op hun website las ik dat ze professionele filmers en interviewers inzetten, zodat de klant zich op zijn gemak voelt als hij of zij vertelt. Dat leek me heel prettig. Zelf klanten benaderen en filmen leek me nogal ongemakkelijk. Ten eerste heb ik de skills er niet voor en ten tweede was ik bang dat ik de sfeer van een kruisverhoor zou creëren.

 Geen betrouwbaardere reclame dan reviews van klanten

Al snel was ik om en liet ik The Review Company een aantal filmpjes voor mijn organisatie maken. Zij hebben goed naar me geluisterd, waardoor ze uiteindelijk een aantal filmpjes hebben gemaakt die precies aansluiten bij mijn doelgroep. Als klanten vertellen, krijgen andere klanten een duidelijke indruk van onze organisatie. Ook is er geen mooiere reclame dan mond tot mond reclame.