eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Kan jij ook wel wat hulp gebruiken bij het winkelen?

Telefoonnummer Zalando

Online winkelen kan ook met assistentie
Winkelen is iets wat de meeste mensen erg leuk vinden om te doen. Het is dan ook vreemd dat juist de winkelketens in de winkelstraat te lijden hebben gehad onder de financiële crisis. De klanten bleven weg, en de winkels konden het zich niet meer veroorloven om in kostbare panden in de binnenstad gevestigd te blijven. Het gevolg was desastreus. De winkels sloten stuk voor stuk hun deuren en de klanten moesten voortaan maar naar een webwinkel toe om daar hun boodschappen te doen. Wanneer jij zonder hulp kan slagen in een winkel is dit geen enkel probleem. De problemen komen pas om de hoek kijken wanneer jij net een wat ander figuur dan gemiddeld hebt, of wanneer je een kledingmerk wil passen wat er een heel eigen maatvoering op na houdt. Dan heb je wel behoefte aan een winkelmedewerker. Bij online winkelen is een assistent ver te zoeken. De winkelmedewerkers hebben zich verstopt achter een klantenservice en die lijkt voor veel mensen onbereikbaar. Toch is deze angst ongegrond. Veel online winkels hebben winkelpersoneel wat je gewoon kan bellen bij vragen en opmerkingen.


Zoeken op een website naar de klantenservice
Het lijkt wel of ze er bij een webwinkel in gespecialiseerd zijn; het verbergen van de klantenservice. Logisch natuurlijk want een ondernemer wil liever rustig kunnen werken dan dat hij voortdurend door klanten met vragen wordt gestoord. Wanneer je lang hebt gezocht aan de zijkant en onderkant van je scherm vind je eindelijk wat contactgegevens. Dan moet je nog maar net het geluk hebben dat de telefoon wordt opgenomen. Het mag duidelijk zijn; online bestellen van kleding is een risico wat je neemt. Je moet het maar net aandurven.

Telefoonnummer Zalando

Hoe groter de winkel, hoe beter de service
Koop jij je kleding bij een grotere webwinkel, dan is er de kans dat er een callcenter aanwezig is waar jij als klant je vragen aan kan stellen. Zo ook bij kledinggigant Zalando. Kijk je daar op de website, dan zie je op de meest bijzondere plekken linken naar de klantenservice afdeling van Zalando. Je komt er een keur aan schriftelijke informatie tegen, maar je ziet er ook op meerdere plekken staan onder welk telefoonnummer Zalando te bereiken is voor jouw vragen. Dat telefoonnummer is iets waar geen geheim van wordt gemaakt. Gelukkig is Zalando eerlijk genoeg om ook aan te geven wanneer het handiger is om gebruik te maken van de mailfunctie op hun website. Het wil nogal eens voorkomen dat de klantenservice om wat voor reden dan ook overbelast is. Zomervakantie met een tekort aan telefonisten of een drukke hectische sale waarbij de telefoon voortdurend roodgloeiend staat. Wanneer jij behoefte hebt aan persoonlijk contact bij het winkelen is Zalando dus een goede keuze, maar geduld is in sommige gevallen een schone zaak.