eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Is een laadpaal voor thuis moeilijk te regelen?

Al een geruime tijd was ik op zoek naar een nieuwe auto die mijn oude tweedehands auto zou kunnen vervangen. Ik heb altijd een diesel auto gereden maar ik wilde nu graag overstappen op een elektrische auto zodat ik ook mijn steentje bij zou dragen aan het milieu. Echter komen er bij de aankoop van een elektrische auto nogal wat andere dingen kijken dan enkel alleen de aankoop van de auto. Ik moest namelijk gaan zorgen voor nieuwe mogelijkheden voor het opladen van mijn elektrische auto zodat ik niet op een bepaald moment ineens zonder elektriciteit zou staan en de auto niet zou kunnen starten. Mijn buurman die ook een elektrische auto rijdt raadde mij aan om eens te kijken op de website elec2go.eu. Hij gaf aan dat hij hier een laadpaal voor thuis had aangeschaft waardoor hij zijn elektrische auto altijd kon opladen wanneer de auto voor de deur zou staan. Ik ben meteen die avond naar de website gegaan om te kijken of ik je laadpaal voor thuis zou kunnen aanschaffen. De website gaf direct goede informatie over een laadpaal voor thuis en ik was dan ook zeer tevreden met de informatie die zij mij gaven. Ik koos ervoor en laadpaal voor thuis via deze website aan te schaffen. Het fijne was dat deze website aangaf dat zijn particulieren website waren waardoor zij al onze wensen naar ons belang konden invullen. Een ander voordeel van een laadpaal voor thuis was dat ook de lange termijn goedkoper zou zijn aldus de website. Thuis hadden wij ook nog eens zonnepanelen wat ervoor zorgen zou dat de auto met deze laadpaal voor thuis bijna gratis zou rijden. Ik werd direct super enthousiast want dit was de toekomst en dit was op welke manier ik mijn steentje kon bijdragen aan het milieuprobleem. Ik besloot dan ook contact te leggen met deze website voor het bestellen van mijn laadpaal voor thuis voor mijn nieuwe elektrische auto. De persoon die ik aan de telefoon kreeg was zeer vriendelijk en gaf direct aan dat wat ik wenste zeker mogelijk was. Zij zouden de laadpaal voor thuis al binnen enkele dagen kunnen plaatsen zodat ik er zeer snel van zou kunnen genieten.

Een laadpaal voor thuis is goedkoop en handig

De laadpaal voor thuis bestellen ging erg makkelijk omdat de website erg makkelijk in gebruik was. Binnen enkele dagen had ik laat wou inderdaad al in huis en kon ik gebruik gaan maken van deze laadpaal voor thuis voor mijn elektrische auto. Al een paar weken na het gebruik van deze laadpaal voor thuis was ik verbaasd over hoe goedkoop het rijden van mijn auto op dit moment was. Het scheelde simpelweg zoveel geld in benzine of diesel wat ik eerder uit gaf dat ik aan het eind van de maand gewoon geld over hielt. Daarnaast weet ik natuurlijk niet goed voor het milieu door mijn auto weer lekker thuis laten rijden in plaats van op diesel. Ik was lyrisch en ik iedereen om mij heen deze laadpaal voor thuis alleen maar aanraden.

Goedkope oplossing voor het rijden van je auto

Naast het feit dat het veel scheelt in kosten zijn er meer redenen waarom ik een laadpaal voor thuis zou aanraden:

  • De laadpaal voor thuis wordt snel geplaatst
  • De laadpaal voor thuis zorgt ervoor dat je altijd je auto kan opladen wanneer hij thuis voor de deur staat
  • De website is zeer handig in gebruik en geeft veel goede informatie

Al met al zou ik dit bedrijf zeker aanraden als u een laadpaal voor thuis zou willen.