eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Het loont een kijkje te nemen op Bizzplace

Het loont een kijkje te nemen op Bizzplace

 

Ik werd door een collega gewezen op de site van Bizzplace en ik heb er veel aan gehad. Het is daarom dat ik dit blog wilde wijden aan de voordelen die ondernemers aan logo2_alphaBizzplace kunnen hebben. Ik ben zelf pas sinds een jaartje of misschien iets langer ondernemer en leer nog steeds de fijne kneepjes van het vak. Ik startte een eigen bedrijfje omdat ik de behoefte had autonoom te zijn, mijn eigen gang te kunnen gaan en tijd, ruimte en geld te investeren in de dingen waar ik in geloof. Toch vind ik het kennelijk nog steeds lastig om mij als particulier te scheiden van de ondernemer in mij en dingen als Bizzplace leren me dat wel te doen, de voordelen die er voor ondernemers zijn te pakken. Op deze site helpen ondernemers elkaar namelijk en bieden ze elkaar producten aan, kun je er bijvoorbeeld grote partijen kantoormeubelen kopen of vind je er producten die de andere ondernemers specifiek maken. Het loont er even een kijkje op te nemen aangezien er een hele hoop producten bij zitten die nuttig voor je bedrijf kunnen zijn, tegen een bovendien vriendelijke prijs. Ik ben er in ieder geval goed geslaagd toen ik van kantoor wisselde en we weliswaar groter konden zitten, maar ik ineens eigen kantoormeubelen moest zien te regelen – in het pand ervoor hadden we die namelijk erbij gehuurd en dat kon hier niet. Toen heb ik voor een scherpe prijs een hele partij meubels op de kop kunnen tikken van een ander bedrijf.

 

Meer verhalen