eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Het 70:20:10 principe hielp mijn broer uit de brand!

Hallo trouwe lezers! Vandaag ga ik het hebben over de onderneming van mijn broer. Zoals jullie inmiddels al wel weten ben ik zelf niet meer actief in de zakelijke wereld maar schrijf ik er voornamelijk boeken over. Ik heb nog steeds veel familieleden met een eigen onderneming en ik probeer ze vaak van advies te voorzien. Zo heeft mijn broer een eigen kantoor, ik kom er regelmatig op bezoek en ik probeer hem dan echt te helpen. Zo vertelde hij me laatst dat er wat spanningen zijn op kantoor en dat hij hier wat aan wilde gaan doen. Ik heb zelf ook met deze situatie te maken gehad en daarom vertelde ik hem over het 70:20:10 principe. Dit wordt aangeboden door Aicon Impact en kan je echt uit de brand helpen! Ze kijken wat de situatie is en geven je vervolgens een goed advies!

Het gaat nu veel beter

Mijn broer vond dit een goed idee en inmiddels zijn ze al langs geweest, er is volgens het 70:20:10 principe gewerkt en dat is een goede keuze gebleken. Het gaat nu al stukken beter en mijn broer weet nu wat zijn personeel dwars zat, hier is aan gewerkt en nu staan alle neuzen weer dezelfde kant op! Mijn broer is me erg dankbaar voor de tip en ik ben blij dat ik hem heb kunnen helpen en hopelijk jullie ook!