eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Hanteer een comfortabele temperatuur in huis via een airco in Twente

Het wordt warmer en warmer op de aardbol en ook in Nederland hebben we steeds vaker te maken met extreme temperaturen. Er lijkt niet echt meer een comfortzone te bestaan, want het is ofwel nat, koud en guur of zonnig, droog en stikheet. In Nederland hoef je tijdens de hete zomers ook niet te rekenen op een verkoelende bries. De luchtvochtigheid schiet al snel naar de 100% als het warm wordt in Nederland en dat betekent dat men veel zweet en dus is het in de zomer gewoon afzien. Het kan ook net zo goed de hele zomer regenen met af en toe wat warme dagen. Het is niet meer te voorspellen. Het klimaat is wat dat betreft een beetje van slag. Althans, wij raken van slag, omdat we het allemaal veel minder goed te voorspellen is. Waar het voorheen maximaal 25 graden werd in de zomer, kan het nu zomaar 35 graden worden. Sneeuw valt op locaties waar eigenlijk nooit sneeuw valt. Het frappante is ook dat als er in een land als Spanje bijvoorbeeld sneeuw valt, dan is het meteen ook een dik pak met alle overlast van dien. De extremen worden wat dat betreft steeds extremer en dat merken we in Nederland ook. Een zomer kan in juni nog rustig beginnen om in juli vervolgens zwaar tegen te vallen met lage temperaturen en veel water. Zodra de hoop dan helemaal wegvalt en we ons klaarmaken voor de herfst, komt er in augustus nog eens een hittegolf met temperaturen ver boven de 30 graden. Er valt geen spatje water uit de lucht en op den duur smachten we naar wat verkoeling. Het is niet te voorspellen en dat maakt mensen onzeker. Het is dan ook fijn als je zelf in ieder geval controle kunt uitoefenen op de temperatuur. Als de hitte dan over het land gaat, dan kun je via een airco in Twente in ieder geval binnen genieten van een comfortabele temperatuur. Een airco in Twente zorgt er ook voor dat je de lucht droog houdt. Als het binnen 30 graden is, dan is het niet verstandig om de airco in Twente op 18 graden te zetten. Zulke grote verschillen leiden tot andere problemen zoals verkoudheid en dergelijke. Maar je kunt de temperatuur met de airco in Twente bijvoorbeeld wel omlaag brengen naar 25 graden en zo ook de luchtvochtigheid omlaag brengen. Het is dan nog steeds wel warm in huis, maar het is dan wel prima uit te houden zonder dat je bij elke beweging lekt van het zweet. 

Bestel de airco in Twente bij Klimaattechniek Kalter 

Als je op zoek bent naar een airco in Twente, dan kun je terecht bij Klimaattechniek Kalter. Via de website van klimaattechniekkalter.nl, kun je snel zien wat de mogelijkheden zijn voor wat betreft een airco in Twente. Zo kun je onder andere kiezen voor: 

  • Vloermodel
  • Wandmodel
  • Plafond onderbouw model

Samen met de experts van KTK kun je kijken welk model airco in Twente voor jouw woning het meest geschikt is. 

Neem contact op met KTK

Als je meer wilt weten of een afspraak wilt maken met KTK, dan kun je terecht op de site of gewoon even telefonisch contact opnemen.