eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Habraken is de specialist in de verkoop van naaimachines

Habraken is een internationaal bedrijf die zich alleen maar focust op naaimachines voor andere bedrijven. Wij zijn een erkend en betrouwbaar bedrijf daarvoor hebben wij een certificaat gekregen om te laten zien dat we een eerlijk bedrijf zijn die alle behoeftes en wensen klanten nakomen. Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en onze producten voor een lange tijd kunnen gebruiken voor hun behoeftes.

Habraken heeft sinds ook een eigen innovatie afdeling met verschillende onderdelen van de naaimachines. Daarom bent u bij ons op het goede adres. U kunt bij onze naaimachines kopen en of huren, maar ook de onderdelen van de naaimachines. Dus als uw machines kapot is of niet meer werkt zoals het moest kunt gerust uw machine opsturen en wij zullen uw machine repareren zonder kosten. U kunt het namelijk gratis laten repareren bij ons. Dit geldt alleen als u al een naaimachine heeft gekocht bij ons.

Als het gaat om een andere naaimachine van een ander bedrijf of merk is het geen probleem voor Habraken. Wij zullen het alsnog repareren maar dan wel voor een kleine prijs. Omdat wij deze onderdelen moeten bestellen en moeite doen voor u om dit product alsnog voor u te repareren.

Contact

Voor meer informatie over Habraken kunt u ons volgen op onze social media. Voor overige vragen kunt u onze website bezoeken. Wij zijn natuurlijk ook telefonisch bereikbaar. U kunt ook bij ons langskomen om onze showroom te bekijken.