eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Glasbewassing

Reinigen

Het is logisch dat je schone ramen wilt, maar waar vind je nou goede glasbewassing? Hier dus!

Schoon glas maakt altijd een goede eerste indruk, het laat zien dat het een schone en verzorgde plek is. Naar mijn mening geeft het ook zeker een positieve uitstraling. Voordat de opdracht uitgevoerd wordt, kijkt de glazenwasser naar de buitenkant van het gebouw om te beslissen hoe de glasbewassing het beste uitgevoerd kan worden. Vervolgens wordt er samen met jou de verschillende methodes en opties besproken. Hierbij wordt er gecheckt of uw gebouw veilig is voor glasbewassing. Er wordt ook gecheckt of het gebouw veilig is voor glasbewassingen et cetera, dat is voor jou dan ook meteen een hele zorg minder.

Glasbewassing

Glasbewassing bij Magic clean

Bij dit bedrijf werken stuk voor stuk professionele, vakkundige glazenwassers die zeker weten hoe ze hun werk moeten doen. Hierdoor krijg je geen last van vergeten randjes of zelfs strepen op de ramen. Ook maken de ruitenwassers meteen de raamkozijnen schoon voor een zo schoon mogelijke uitstraling. De glazenwassers zijn zeer ervaren en gaan zorgvuldig te werk. Het bedrijf beschikt over verschillende hoogwerkers die niet alleen via de traditionele manier werken maar ook een telescopische manier die tot wel 21 meter jouw ramen kan reinigen.

Schoonmaak

Persoonlijke ervaring

Ik heb zeker een goede ervaring gehad met deze glazenwasser service. Na we ze voor het eerst hadden ingehuurd waren we tevreden over het resultaat dat ze het sindsdien elke keer voor ons doen. Ook heb ik dit bedrijf aanbevolen aan mijn collega’s, vrienden en nu ook aan jou!

Als je nog verdere vragen hebt over de service van Magic Clean kan je altijd contact opnemen met het bedrijf zelf. Ook ben je natuurlijk altijd welkom om een kijkje te nemen op de website voor meer informatie over alle diensten.