eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Een stretch tent kopen voor mijn onderneming

Ik zocht op stretch tent kopen, omdat ik nu al drie jaar een eigen onderneming heb en veel buiten werk met klanten. Ik wilde meer doen aan branding, mijn eigen spullen hebben. Voorheen huurde ik altijd dit soort dingen, maar dit kost eigenlijk te veel geld. Nu mijn onderneming goed loopt, is het tijd om uit te breiden. Ik vind dit heel erg leuk, vooral omdat ik hier al een tijdje op heb gewacht. Je weet dat ondernemen altijd een investering is, en er is een risico of het zich uitbetaald. Sommige zijn wat slimmer dan anderen, dat kan ik nog erkennen, maar het is ook een kwestie van geluk. Talent en geluk. Goed. Nu de zaken goed lopen, wil ik een stretch tent met mijn eigen logo er op.

Triple S tents – volop keuze

Eigenlijk kwam ik via via bij een goed bedrijf terecht, dit bedrijf werd mij meerdere malen getipt. Je moet het altijd hebben van mond tot mondreclame, dat werkt op de een of andere manier toch het beste. Ik vroeg wat ze allemaal in huis hadden en ze kwamen meteen met uitstekende opties. Ik ben toen eens gaan kijken naar mijn logo, en besloot het meteen goed te doen. Tijd voor een restyling. Met een grafisch ontwerper bedacht ik een mooier en strakker logo, waardoor het allemaal weer wat frisser wordt. Toen ik dit doorgaf aan het tenten bedrijf, kon dit allemaal in een handomdraai geregeld worden. De prijs en levering waren uitstekend in orde. Mijn eerste evenement, waar ik de tent voor ga gebruiken, staat inmiddels al gepland. Ik ben reuze benieuwd!