eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Een stretch hood machine kopen

stretch hood machine

Een stretch hood machine aanschaffen is voor ons bedrijf een geweldige oplossing geweest. Omdat wij regelmatig producten verkopen en deze verzonden moeten worden, van verschillende afmetingen, was dit onze beste aankoop. Door middel van speciale inpaktechnieken is het nu een stuk makkelijker om bijvoorbeeld een langwerpig voorwerp in te kunnen pakken. Door gebruik te maken van deze krimpmachines, kan je snel en makkelijk een pallet vol met spullen, snel en stofvrij inpakken.

Onze fabriek heeft nu een snelle manier om onze productie in te pakken. Wij zijn een fabriek die flessen frisdrank produceren. Hiervoor moeten de pallets met frisdrank goed verpakt worden. Voorheen werd dat gedaan door een rol met folie hier om heen te draaien. maar dat was niet altijd een succes. Het gebeurde dan wel eens dat er zo een pallet om viel tijdens het vervoeren en de ravage was dan enorm. stretch hood machine

Een stretch hood machine aanschaffen

Het bedrijf waar ik werk is altijd op zoek naar de mogelijkheden om het productieproces op de werkvloer zo makkelijk mogelijk te maken. Hiervoor hebben zij al vaker het Vermeulen Ingenieursbureau B.V. ingeschakeld. Hier zijn namelijk veel meer mogelijkheden , dan alleen een machine aan te schaffen om in te pakken. Want zodra je op de site gaat kijken, zie je al meteen de mogelijkheden om verschillende machines aan te schaffen. De mogelijkheid om een uitpakmachine aan te schaffen is ook zeer aantrekkelijk voor ons bedrijf. Hierdoor hoeven wij niet met speciale messen de pallets los te snijden. Bovendien is de beschadiging aan de ingepakte spullen uitgesloten.

Goede service

Wanneer je een machine hebt aangeschaft bij Vermeulen Ingenieursbureau, is het belangrijk dat er ook na deze aanschaf nog een goede service is. Na de levering is het niet de bedoeling om dan meteen het contact met de klanten waar deze levering heeft plaats gevonden te beëindigen. Het is altijd mogelijk om contact op te nemen met de serviceafdeling Haver Service Benelux. Deze biedt  24/7 ondersteuning en dat is prettig om te weten. Vooral omdat je hierheen kan bellen voor het inplannen van een onderhoudsbeurt, maar ook om bepaalde onderdelen te bestellen kan je hier terecht. stretch hood machine

Vanaf het moment dat er nieuwe machines zijn gekomen binnen ons bedrijf, zijn de werkzaamheden weer leuk om te doen. Het gaat allemaal een stuk sneller en de pallets zijn nu een stuk steviger ingepakt. Mochten er problemen zijn, dan kan je contact opnemen met de service afdeling en deze helpen jou dan meteen.

Informatie aanvragen

Lijkt het jou ook interessant om een stretch hood machine aan te schaffen voor jouw bedrijf, maar je twijfelt hier nog over, neem dan contact op. Door heet contactformulier in te vullen wordt er zo spoedig mogelijk contact opgenomen. Ook is het mogelijk om een formulier in te vullen om een bepaalde machine te testen. Voordeel is dat je dan kan zien of deze aanschaf inderdaad wel toegevoegde waarde heeft om in jouw bedrijf te zetten. Al met al zijn er genoeg mogelijkheden om uit te proberen voordat je daadwerkelijk tot aankoop over gaat.