eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Een bedrijfs taxatie in Utrecht laten doen

Mijn bedrijfspand wilde ik verkopen omdat ik een grotere pand op het oog had. Daarom moest ik opzoek op het internet naar taxatie Utrecht. Zo kwam ik al snel op de website van Comma Vastgoed BV. Dit bedrijf heeft veel ervaring in deze branche en doet zoal:

  • Verkoop en verhuur van bedrijfsruimte
  • Aankoop of aanhuur
  • Ontwikkelen huisvestingsstrategie
  • Stay or go analyse
  • Quick scan servicekosten/ huurovereenkomst
  • Sale en lease back
  • Begeleiding bij beleggingen

Dit was dan ook precies wat ik zocht en maakte hierdoor dan ook een afspraak met deze onderneming.

Voor een mooie prijs verkocht

Toen de taxatie in Utrecht was afgehandeld door het bedrijf Comma Vastgoed BV, kreeg ik een mooi bedrag te horen voor mijn kantoor pand. Deze werd ook nog eens snel verkocht en zorgde deze onderneming voor het kopen en verzorgen van mijn nieuwe pand. Alles liet ik over aan dit bedrijf en dat beviel mij zeer goed. Mijn nieuwe pand is dan ook voor een mooie prijs gekocht. Daarom alleen al raad ik ieder ander deze onderneming aan. Kijk anders eens op de website voor meer informatie. Ook voor het aanbod van kantoorruimte’s kan jij terecht op de website van dit bedrijf.