eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Een A3 printer huren?

Ondernemers zoeken vandaag de dag vaker naar de goedkoopste variant, maar dan wel met de beste kwaliteit. Logisch, je wilt immers resultaat boeken waar je trots op bent toch? Een A3 printer huren zal ervoor zorgen dat jij hier aardig mee kunt besparen. Denk hierbij aan het feit dat jij niet in een keer de aanschafprijs dient te betalen. Een maandelijks bedrag zal ervoor zorgen dat jij dan alsnog gebruik kunt maken van de beste printer op jouw werkvloer!

Welke A3 printer huren voor op kantoor?

Wanneer je op het internet kijkt, dan zul je een zeer ruim assortiment vinden qua printers. De een heeft een ontzettend goede snelheid qua printen. Maar de ander is de resolutie weer wat aangenamer. Hiervoor raad ik je aan om eens op de website te kijken van wijverhurenprinters.nl. Op deze website heb je een ruime keuze en kun jij jouw wensen aanvinken. Uiteindelijk zal er een aantal printers getoond worden welke zal passen bij jou op kantoor. Zo kun je onder andere ervoor kiezen om alleen in zwart-wit te printen of wellicht ook nog in kleur. Wens jij graag te kunnen scannen of ook te kopiëren? En wat is de snelheid waarmee de printer zijn papier moet bedrukken? Kortom, veel keuzes waaruit je kunt kiezen om het beste op kantoor te krijgen.

Bekend met de HP PageWide Pro 750dw?

Vrijwel iedereen heeft al wel eens gehoord van de HP Printer. Maar wist jij ook dat je hiermee nog meer keuzes hebt? De HP is dan wel een van de beste printers die je kunt hebben. De HP PageWide Pro is wellicht een van de beste printers die op de markt zijn gebracht. Deze printer maakt het mogelijk om zowel op A3 alsmede A4 te printen. Dan heb ik het nog niet gehad over de snelheid waarmee deze printer te werk gaat! Met een snelheid van 35 pagina’s per minuut zal hij laten zien hoe dat de printer hoort te werken. Bovendien heeft deze printer twee papierladen waardoor je niet snel hoeft aan te vullen. Hierdoor zal het verrichten van de printwerkzaamheden een stuk aangenamer verlopen.

Mocht jij graag willen weten welke printer nu eenmaal aansluit bij jouw onderneming? Dan raad ik je aan om eens op de bovenstaande website te kijken.