eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Draadloos de voordeur openen

EVA 5

Ben jij benieuwd wat voor nieuwe technieken er op de markt gebracht zijn om jouw leven makkelijker te maken thuis? Heb je bijvoorbeeld wel eens gehoord van de voordeur draadloos openen? Of op afstand kunnen zien wie er voor de deur staat? De intercom beantwoorden terwijl jij op zomervakantie bent in Spanje?

Waar kies jij voor

Vandaag de dag is er onwijs veel mogelijk op het gebied van technologie, jouw huis en veiligheid. Ongeacht of je thuis bent of niet, je kunt zien wie er voor de voordeur staat, je kunt niet alleen de persoon die aanbelt of voor de deur staat zien via een camera, je kunt ook met deze persoon praten door de intercom met intratone.

De producten zijn toegankelijk, ze zijn door vrijwel iedereen te begrijpen en hierdoor zijn ze geschikt voor veel mensen. Of je nou nieuwsgierig bent naar nieuwe technologie of daadwerkelijk een slimme intercom wil omdat je hierdoor meer veiligheid in handen hebt. Misschien werk je veel en ben je weinig thuis en wil je graag kunnen communiceren met pakketbezorgers, of vrienden en familie die voor de deur bij jou thuis staan. Met intratone is dit allemaal mogelijk, de producten zijn zeer gebruiksvriendelijk.

Je kunt de intercom beheren met een vaste- of mobiele telefoon, je hebt dus niet perse een smartphone nodig. Als je gebruik wil maken van de camera dan heb je natuurlijk wel een werkende smartphone nodig. In beide gevallen hoef je geen apparaat te monteren bij je voordeur, dit gaat via de telefoon die jij hiervoor wil gebruiken.

Wat is er nog meer mogelijk

Naast dat jij niet meer voor verrassingen komt te staan in je eigen huis, maakt de intercom ook je huis een stuk veiliger omdat je kan communiceren met degene die bij je aanbelt. Heb je collega’s, vrienden of familie die regelmatig bij jouw huis naar binnen moet en vindt je het niet handig om constant hen binnen te moeten laten op afstand. Kies dan voor een apparaatje wat je kunt instellen om diegene bevoegdheid te geven om naar binnen te kunnen.