eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

De voordelen van stickers uitgelegd

stickers

Misschien heb je er niet eens meer aan gedacht sinds je een kind was. Of misschien ben je juist ook later in je leven nog geconfronteerd met het nut ervan. Welke van de twee ook aan de orde is: het is altijd het goede moment om een reminder te krijgen over hoe handig stickers zijn. Stickers zijn er namelijk in alle soorten en maten en ze dienen bovendien verschillende doelen.

Stickers ter promotie

We kennen allemaal wel de reclamestickers. Die heb je ook weer in verschillende vormen. Soms zie je een logo terugkeren op verkeersborden of lantaarnpalen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling maar het valt je wel op. Je kunt stickers ook op een bedrijfspand plaatsen, bijvoorbeeld om te laten zien waar het bedrijf zich bevindt. Dat kan door een sticker in de vorm van je logo op de deur of het raam te plakken. Let op: voor het raam heb je vaak wel andersoortige stickers nodig dus laat je altijd adviseren door een expert.

Stickers voor de kinderkamer

Is jouw kind helemaal fan van een bepaald personage uit een tekenfilm of boek? Dan kun je een sticker hiervan op de muur van de slaapkamer plaatsen. Je kinderen zullen er dolblij mee zijn. Maar ook een feest, geboorte of jubileum kun je aankondigen met stickers. Het zijn namelijk erg veelzijdige objecten. Stel je bijvoorbeeld eens voor dat je een kindje hebt gekregen. Dan kun je kiezen voor een prachtige, grote sticker van een ooienvaar met een baby. Plak deze op het raam en iedereen in de wijk weet dat je net ouders bent geworden.