eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Dankzij intranet in de cloud is iedereen snel op de hoogte

Wat ben ik blij dat intranet in de cloud bestaat. Sinds wij dit voor ons bedrijf hebben aangeschaft is iedereen snel op de hoogte van alle nieuwtjes, veranderingen en bijzonderheden. Via het bedrijf Incrowd hebben wij deze mogelijkheden gekregen. Zo heb je de keuze uit verschillende features, zoals:

* Apps in uw eigen huisstijl
* Streaming video
* Push notifications
* Documenten delen
* Quiz, poll en survey
* Feedback & interactie
* Nieuws, campagne, acties

Mocht je ook interesse hebben in de mogelijkheden die je via Incrowd kan bestellen, kijk eens op hun site en anders neem contact met hun op.  

Geweldige uitvinding

Ervaar zelf de kracht van Incrowd. Wanneer je vandaag kiest voor Incrowd is de app binnen 2 weken beschikbaar via de App Stores. Je neemt zelf de verantwoordelijkheid voor het publiceren van de content. Zij doen de rest. Wel zo makkelijk.

Sinds wij intranet in de cloud hebben aangeschaft, krijgt iedere werknemer op tijd alle informatie op zijn of haar mobiel. Ook klanten kunnen op deze manier snel een bericht krijgen wanneer er een speciale aanbieding is. Zo heb je snel en doelgericht de juiste content op de juiste plaats. Voor ons is dit een geweldige uitkomst, omdat vaak niet iedereen op de hoogte waren van wijzigingen binnen ons bedrijf.